Bliv medlem af Aalborg Fødevarefællesskab

Det koster kun 200 kr. at blive en del af Aalborg Fødevarefællesskab. 100 kr. går til medlemsskab på livstid og 100 kr. til køb af den stofpose, som du henter grøntsager i.

For at blive medlem af AalborgFF skal du:

1. Sende en email til bestilling@aalborgff.dk med dit fulde navn, e-mail, adresse og telefonnummer.

2. Indsætte 200 kr. på reg. nr. 7450, kontonummer 1329366, hvor du anfører dit navn i beskedfeltet. Dette dækker indmeldingsgebyr (100kr.) samt køb af stofposen, som grøntsagerne hentes i (100kr.).

Når overførslen er blevet registreret, vil du modtage en velkomstmail med et medlemsnummer, som du fremover skal bruge, når du bestiller. Nogle medlemmer oplever at vores nyhedsbrev og/eller vores velkomstmail ryger i “spam” filteret – så tjek det, hvis du ikke hører fra os.

Herefter kan der bestilles grøntsager og æg én gang om ugen – eller sjældnere, alt efter hvad der passer til dit behov. Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at blive opdateret med ugens poser m.m.:

Tilmeld dig nyhedsbrevet her

Hvis du er interesseret i at blive medlem i foreningen, kan vi anbefale, at du bliver en del af vores facebook-gruppe. Det er et lidt mere dynamisk forum for vores medlemmer og folk, der kunne være interesserede i at blive det.