Uge 45

Hvis du synes, det er nogle jævnt labre grøntsager på billedet ovenfor, så er der god grund til at bestille en pose til den kommende uge. Billedet er fra posen i uge 43 og som du ser nedenfor, så er der flere af de populære sager, der igen har fundet vej fra den nordjyske muld til fællesskabets muleposer. Dem kan man lave mange lækre sager af, opskrifter med links kommer allernederst.

En hel pose:

  • 1 sommerkål
  • 1 hokkaido
  • 1 kg rodpersille
  • 1 kg rødbeder
  • 3 porrer
  • En stok med rosenkål
  • 1 squash – er desvære udsolgt – en porre mere i posen :-)

En ½ pose:

  • 1 sommerkål
  • 1 hokkaido
  • 2 porrer
  • 1 squash – er desvære udsolgt – en porre mere i posen :-)

Løssalg

  • Kartofler – 10 kr. pr. kg
  • Æg – 2 Kr. pr. stk. (Husk at medbringe æggebakker)
  • Æblemost – 25 kr. pr. flaske
  • Marmelade – 25 kr. pr. glas

Du kan også stadig få lam fra Ulvhøj:

  • Lammekølle, delvis udbenet 2,0 – 2,6 kg kr/kg 126,00
  • Lammeculotte 0,3 – 0,5 kg kr/kg 157,50
  • Lammesteaks ( 2 stk/pk ) 0,2 – 0,3 kg kr/kg 157,50
  • Lammeskank 0,5 – 0,6 kg kr/kg 105,00
  • Lammeryg ( krone ) 0,6 – 0,8 kg kr/kg 157,50
  • Lammekotelet ( 2 stk/pk ) 0,1 – 0,2 kg kr/kg 157,50
  • Lammebov udbenet med skank 1,0 – 1,3 kg kr/kg 105,00
  • Lammesmåkød ( pakket efter ønske ) kr/kg 84,00
  • Lammehalskoteletter 0,5 kg kr/kg 63,00

HUSK at du nu kan betale med Swipp både ved bestilling og løssalg i Karolinelund. Se her hvordan

Se her, hvordan du bestiller

Uhm, sommerkålssalat! I en bøtte til madpakken, eller som tilbehør til noget lamseben og kartofler – måske kartoffel- og persillerodsmos. Her er en sommerkålssalat med æbler og én med mandler og chili – og til den sidste kan man nok godt udskifte gojibærrene med andre tørrede bær, eller smutte en tur ned i nærmeste brombærkrat og plukke årets allersidste.

Vi kiggede også på rosenkålsstokken herhjemme og tænkte “Det er godt nok meget rosenkål.” Den er nu blevet spist, de små og fine blev til en ret lækker lun rosenkålssalat med æbler og de store blev til baconstegte rosenkål som vi fik med kartofler og falske karbonader på hakket oksekød, revne gulerødder og hvidløg.

Hokkaido er en storfavorit herhjemme, og kan både være hovedret og dessert. Den her chilikrydrede hokkaidosuppe lyder god, de ved godt at man ikke behøver at skrælle hokkaidoer, og så kan man komme resten af sine rodfrugter i suppen.

Som prikken over i’et:  græskarkage med ostecreme.

Huskelisten med løssalgsingredienser til opskrifterne: kartofler, chili, æbler, æg og lammesteaks – og hakket oksekød, hvis man er til falske karbonader.