Uge 47

Så blev det endelig tid til jordskokker, som du kan benytte på mange måder.

En hel pose:

  • Løg 1 kg
  • Gulerødder 1 kg
  • Rødkål 1 stk
  • Grønkål
  • Broccoli sprout 300 gram
  • 2 porrer
  • Jordskokker 1 kg
  • Knoldselleri 1 stk

En ½ pose:

  • Løg 1 kg
  • Gulerødder 1 kg
  • 1 rødkål
  • Jordskokker 1 kg

Løssalg

  • Kartofler – 10 kr. pr. kg
  • Æg – 2 Kr. pr. stk. (Husk at medbringe æggebakker)
  • Æblemost – 25 kr. pr. flaske
  • Marmelade – 25 kr. pr. glas
  • Chili 3 kr

Naturligvis er det stadig muligt at bestille kød fra Ulvhøj

 

Juhu, endelig jordskokker! Så kan man få min yndlingssuppe – den her er også med gulerødder, løg og chili. Jeg plejer også at komme en skiveskåret porre i de sidste to minutter efter suppen er blendet. Det giver lidt mere konsistens og smag.

Palmekål har jeg aldrig prøvet før – det bliver spændende! Vores venner i Odense FF har nogle gode tips til palmekålswok eller pasta med palmekål her.

Vi har spist mange dampede aspargesbroccoli herhjemme. Mon ikke man kan bruge dem som fyld i en omelet? Måske med rødkålssalat med æbler og appelsin til?

Uge 46 var der en gryderet med linser – hvis man ikke har brugt hele posen med linser, kan nogen af dem blive til en sund sag med knoldselleri, der også lyder som om man kan tage den med i madpakken dagene efter med en grovbolle til. Grovboller er jo også gode til suppe i øvrigt.

Husk at købe chili, kartofler, æg og æbler med til opskrifterne!

 

HUSK at du nu kan betale med Swipp både ved bestilling og løssalg i Karolinelund. Se her hvordan