Uge 25 – bestilling

En hel pose indeholder:

      • 1 bk Jordbær fra Henrik Svanholm
      • 1 pose salat fra Lille Østergård
      • 1 bundt forårsløg fra Lille Østergård
      • 1 bundt rabarber fra Lille Østergaard
      • Persille fra Drivhuset
      • Dild fra Drivhuset

En halv pose indeholder:

      • 1 bk Jordbær fra Henrik Svanholm
      • 1 pose salat fra Lille Østergård
      • 1 bundt forårsløg fra Lille Østergård

Opskrift

Rabarbermojito

      (4 pers.)

1 lime

3 små kviste frisk rosmarin

knust is

mørk rom

danskvand

ca. 4 spsk. rabarbersirup

1. Skær lime i kvarte, og fordel i fire glas sammen med rosmarin. Top med knust is, mørk rom og danskvand efter smag.

2. Tilsæt rabarbersirup, og rør rundt. Server straks.

Rabarbersirup
Den søde sirup kan bruges til desserter, i drinks eller over en portion vaniljeis.

300 g rensede rabarber

1 dl vand

3 kviste frisk rosmarin

rørsukker

1. Skær rabarberne i små stykker a 1 cm, og skyl dem godt. Kom rabarberne i en gryde med vand og rosmarin, og kog ved svag varme i ca. 10 min. Tag gryden af varmen, og si rabarberne fra.

2. Afmål saften. Kom rabarbersaft og en tilsvarende mængde sukker i en gryde, og kog ind til en sirup. Pas endelig på med ikke at koge siruppen for længe, da den ellers bliver for tyk.

[gravityform id=”1″ title=”true” field_values=”uge=25″ description=”true”]