Uge 44

Mmmmh, dejlig cremet græskarsuppe, smørristede skorzoner og rosmarinbagte jordskokker er, hvad vi kan se frem til i uge 44s pose. Skorzonerroden afgiver ligesom mælkebøtter en mælkehvid saft, når den skælles. Når den er skrællet er det en god idé at lægge den i vand med lidt citron, da den ellers hurtig bliver brun. Skorzonerrødder kaldes også fattigmands-asparges, men lad dig ikke narre: de smager guddommeligt stegt i smør eller ghee på panden som tilbehør, snack og let frokost. Velbekomme!

Tjek endelig om du kan tage en vagt på onsdag :)

 

En hel pose:

Fra Naturbruget

  • 1 Græskar
  • 3 Porrer
  • Små kål i pose
  • 1 pose Skorzonerrødder
  • 1 pose Jordskokker

 

En halv pose:

Fra Naturbruget

  • 1 Porre
  • Små kål i pose
  • ½ pose Skorzonerrødder
  • ½ pose Jordskokker

Gå til webshoppen

 

Tag en vagt :)