Uge 48

Vi håber, lige så mange som sidst eller endnu flere vil finde vejen til ugens pose, som også i denne uge er spækket med nordjyske knasende friske øko-lækkerier. Denne uges poser er fyldt med grønt fra Lille Østergård nær Brønderslev.

Sammen kan vi med vores bestillinger i denne tid støtte op om nogle af de virksomheder, der mærker covid 19-restriktioner direkte. Husk at bestille dine friske øko grøntsager og æg inden Lørdag kl. 24.00 :-)

Se i webshoppen hvad du kan bestille:

Udleveringen foregår i trykke rammer under hensyn til Covid19.

1 hel pose:

  • Gulerødder, 1 kg.
  • Hvide beder, 1 kg.
  • Knoldselleri, 1 stk.
  • Glaskål, 1 stk.
  • Hokeido græskar, 1 stk.
  • Persille, 1 bundt.

1 halv pose:

  • Hvide beder, 1 kg.
  • Glaskål, 1 stk.
  • Hokeido græskar 1 stk.

 

Gå til webshoppen

 

Tag en vagt