Naturbruget Tranum

Pia Hjorth driver Naturbruget Tranum med kærlig hånd og er en sand økosjæl. Vi kan kun anbefale at følge hendes dagligdag i Naturbrugets Facebook-gruppe

Lille Østergård gårdbutik

Bjørn bor på en gård lidt udenfor Brønderslev sammen med sin kone Gitta, deres børn og nysgerrige hunde. Hos Bjørn kan der bestilles gås, and, kyllinger og vi får leveret diverse grøntsager

Lille Østergård gårdbutik har:
Hvidløg, asparges, spidskål, løg/rødløg, salat, knoldselleri, hvidkål, rødkål og grønkål.

For mere information se her.

Busk Økologi

Birgitte Busk hjalp sine forældre med at plante de første hyben tilbage i 1989 og i dag er hun en af vores solide leverandører, der også er med på at dyrke anderledes afgrøder som fx. blå kartofler og havrerod.

Fra Busk får vi:
Grønkål i potte, blå kartofler, havrerod, små porrer, grønkålsboller, hyben Sirup, hyben marmelade, syltede hyben.

Se mere på www.buskokologi.com

Bundgården økologi

Bundgården ligger i Bælum på en gård mellem Aalborg og Hadsund, som lever primært af kartofler, kyllinger, høns og æg, men har også andet grønt. Bundgården leverer primært vores lækre kartofler.

Fra Bundgården får vi:
Kartofler, gulerødder, blommer og æbler.

For mere information, se gårdens hjemmeside.

Svanholm

På gården Svanholm ved Serritslev, Brønderslev bor Henrik med familien. De lever hovedsageligt af at være mælkeproducent, høns der lægger gode æg og diverse af årstidens grønt. På Svanholm Gård går hønsene udenfor sammen med resten af Henriks dyr. Alt er  dyrket 100 % økologisk.

Svanholm har under 30 høns. Vi køber æggene som stalddørs salg, æggene er derfor ikke sorteret efter størrelse og salmonellakontrolleret.

Fra Svanholm får vi:
Gulerødder, pastinak, porrer, løg, jordskok, grønkål, rødbeder, rabarber, jordbær og æg.

For mere information se gårdens hjemmeside.

Nye leverandører?
AalborgFFs Indkøbsgruppe arbejder vurderer løbende samarbejdet med økologiske landbrug i nærheden af Aalborg. Kender du til nogen, som du tænker ville være ideelle at skabe et samarbejde med, så sig til.

Cart
  • No products in the cart.