uge 48

Denne uges sprøde vintervitaminer fra lokale leverandører kan både spises rå, juices, steges og bages, syltes og fermenteres. hvad gør du? Husk at dele opskrifter og tips med hianden på facebooksiden for medlemmer :-)

Ugens poser indeholder:

1 hel pose

Fra Lille Østergård:

  • 1 kg rødbeder
  • 1 kg Farvede gulerødder
  • 1 Knoldselleri
  • Rosenkål
  • Savoykål
  • 1 kg små rødløg

1/2 pose

Fra Lille Østergård:

  • Rosenkål
  • 1/2 kg rødbeder
  • 1 kg farvede gulerødder
  • 1 Knoldselleri

 

Gå til Webshoppen

 

TAG EN VAGT

Uge 47

Hent friske, solide og økologiske grøntsager i dit Fødevarefælleskab.

Ugens poser indeholder:

1 hel pose

Fra Naturbruget:

  • 1 pose grønkål
  • 3 porrer
  • 1 pose med små kål
  • 1 knoldselleri
  • 1 crispy salathoved

1/2 pose

Fra Naturbruget:

  • 1 pose grønkål
  • 1 porre
  • 1 crispy salathoved

Gå til webshoppen

Der mangler 2 til pakkevagten.

Tag en vagt

Uge 46

Det våde vejr udfordrer vore leverandører. Alligevel er det lykkedes at samle økologisk grønt til ugens pose.

Poserne indeholder:

En hel pose:

 Fra Lille Østergaard:

  •  1/2 kg hvide beder
  •  1 stk. Savoykål
  •  1/2 kg farvede gulerødder
  •  1/2 kg pastinak
  •  1 stk. kålroe
  •  800 g små røde kartofler
  •  1 bdt gourmet porrer

En halv pose:

Fra Lille Østergaard:

  •  1 stk. Savoykål
  •  1/2 kg pastinak
  •  1 stk. kålroe

 

Gå til Webshoppen

Der mangler 2 til udleveringsvagten

Tag en vagt

 

Uge 45

Sommertiden er slut og november melder sig med frost og kortere dage. Du kan lune dig med kål og rodfrugter fra ugens pose.

Poserne indeholder:

1 hel pose:

Fra Lille Østergaard:

  • 1/2 kg Rødbeder
  • 1 stk. hvidkål (ca. 1 kg)
  • 1 kg røde løg
  • 1 kg gulerødder
  • 1/2 kg rodpersille
  • 1 stok røde rosenkål
  • 1 bdt små gourmet porrer

1 halv pose:

Fra Lille Østergaard:

  • 1 kg røde løg
  • 1/2 kg gulerødder
  • 1/2 kg rodpersille
  • 1 stok røde rosenkål

 

Gå til Webshoppen

Tag en vagt

 

 

 

Uge 44

Mmmmh, dejlig cremet græskarsuppe, smørristede skorzoner og rosmarinbagte jordskokker er, hvad vi kan se frem til i uge 44s pose. Skorzonerroden afgiver ligesom mælkebøtter en mælkehvid saft, når den skælles. Når den er skrællet er det en god idé at lægge den i vand med lidt citron, da den ellers hurtig bliver brun. Skorzonerrødder kaldes også fattigmands-asparges, men lad dig ikke narre: de smager guddommeligt stegt i smør eller ghee på panden som tilbehør, snack og let frokost. Velbekomme!

Tjek endelig om du kan tage en vagt på onsdag :)

 

En hel pose:

Fra Naturbruget

  • 1 Græskar
  • 3 Porrer
  • Små kål i pose
  • 1 pose Skorzonerrødder
  • 1 pose Jordskokker

 

En halv pose:

Fra Naturbruget

  • 1 Porre
  • Små kål i pose
  • ½ pose Skorzonerrødder
  • ½ pose Jordskokker

Gå til webshoppen

 

Tag en vagt :)