Uge 24

En halv pose indeholder i denne uge:

    • Salat(Lille Østergaard)
    • Dild (Lille Østergaard)
    • En pose rucola (Drivhuset)

Rucola

 

Rucolasalat med to slags tomater:

rucolasalat

 

Det skal du bruge

1 pk rucola

Sådan gør du

  1. Rist pinjekernerne på en tør pande og lad dem afkøle.
  2. Skyl og slyng rucola tør.
  3. Dræn tomaterne.
  4. Skær de friske tomater i både.
  5. Anret salaten med friske og semitørrede tomater og pinjekerner.
  6. Dryp med olivenolie og balsamico eddike.
  7. Drys med salt og peber

Dild kan fryses

Dild

Klip dild ned i et lille syltetøjsglas. Sæt låget på og kom det i fryseren. Brug det f.eks. til:

Nem Torskesalat

Kog to torskefiletter, evt. fra frost, sammen med et laurbærblad, hele peberkorn, en tsk eddike og lidt salt. Afkøl filetterne. Bland skyr, mayonnaise, citronsaft, dild, peberrod eller wasabi(hvis du har), salt og peber i en skål. Pynt evt. med rejer(hvis du har) og dild. Server på salatblade med ristet rugbrød og citronbåde.

 

Uge 23 – bestillingsuge

En halv pose indeholder i denne uge:

  • Et bundt hvidløg (Lille Østergaard)
  • Bundtløg (Lille Østergaard)
  • En pose rucola (Drivhuset)
  • Et bundt bredbladet persille (Drivhuset)