Hver uge har du som medlem mulighed for at bestille enten en hel eller halv pose grøntsager. Grøntsagerne er sæsonbestemte og kommer fra lokale økologiske leverandører. Posens indhold vil variere fra gang til gang og er typisk på mellem 6 – 12 kg. Indholdet af den kommende uges pose kan ses sidst på ugen her på hjemmesiden eller i nyhedsbrevet.

Der er desuden også mulighed for at bestille andre løssalgsvarer som æg, kartofler, løg m.m. Udbudet varierer.

Bestillingen foregår via vores webshop, der er åben torsdag til søndag i i ugen op til en udlevering. Adgang til webshoppen finder du under ugens pose. Her kan du nemt og bekvemt bestille de varer, du ønsker, og betale med kort eller MobilePay.

Afhentning

Man afhenter selv sine grøntsager om onsdagen i tidsrummet 16:00 – 18:00 i kiosken ved den gamle hovedindgang til tivoliet. Adressen er Karolinelundsvej 60, 9000 Aalborg.

Poseordning

Stofposer AalborgFF2For at gøre vores udleveringer mere bæredygtige har vi indkøbt stofposer, som vi pakker og udleverer varerne i.

Det koster 100 kr. at købe en pose og være med i ordningen og ønsker man ikke at være med, skal man selv pakke grøntsagerne om i egen pose.

Gamle medlemmer kan tilkøbe posen ved at overføre 100 kr. til vores konto, reg. 7450 konto nr. 1329366 i Nørresundby Bank og i kommentarfeltet skrives der Stofpose-NrXXX (fx Stofpose_Nr027). Dette kan også ske sammen med anden bestilling, skriv da blot en mail til bestilling@aalborgff.dk

Skulle du af årsager ønske at melde dig ud af Aalborg Fødevarefællesskab vil vi meget gerne have posen retur, hvis du ikke skal bruge den mere.

Cart
  • No products in the cart.